Esdeveniments
Fòrum d’Economia Creativa
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/12/2021 16:00 - 20:00
  • El Fòrum d’Economia Creativa tindrà lloc a Las Naves el 15 de desembre.
  • Està organitzat per Innova&acción, amb el suport del centre d’innovació i l’Ajuntament de València.

2021 ha sigut declarat per Nacions Unides com l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible i això no és casual. El Fòrum, inspirat en els plantejaments de la Nova Bauhaus europea i el paper fonamental que ha de jugar l’economia creativa en la recuperació econòmica, cerca noves maneres de treballar per a trobar solucions als reptes del segle XXI a través de l’intercanvi d’idees de múltiples actors.

Per què?

– Els grans reptes als quals ens enfrontem, i les transformacions necessàries en matèria digital i ecològica necessiten d’idees creatives i innovadores. La fertilització creuada que poden aportar els sectors cultural i creatiu conté un enorme potencial d’innovació.

– Existeix una clara aposta per l’economia creativa en el món. Països com el Regne Unit, Corea del Sud, la Xina, Colòmbia, Dinamarca o els EUA han fet una aposta estratègica per l’economia creativa a nivell nacional. En el cas del Regne Unit, l’economia creativa contribueix en un 11,7% a la seua economia.

– El sector cultural i creatiu promou 30 milions d’ocupacions entre els joves de 15 i 29 anys, és el sector que empra més joves. A més, aproximadament la meitat dels seus professionals són dones. El nivell educatiu dels seus treballadors i treballadores és superior al d’altres sectors.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/12/2021 16:00 - 20:00