Exposicions
Exposició “Rostres mediterranis de la ciència”
CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/09/2021 - 22/10/2021
  • La mostra forma part de les activitats que duen a terme diferents països mediterranis dins de MEDNIGHT 2021 en una acció conjunta amb la Ciència com a bandera comuna.
  • Recull una col·lecció de biografies de dones científiques que viuen al llarg del Mediterrani i que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals diferents.

L’exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ podrà visitar-se en el centre d’innovació Las Naves fins al 22 d’octubre i forma part de MEDNIGHT 2021.

La mostra sobre dones científiques és una col·lecció de breus biografies amb rostres nous, frescos, diferents i d’actualitat; rostres de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes elles amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.

La Nit Mediterrània de les Investigadores, que se celebra enguany el 24 de setembre, té com a objectiu mostrar a la ciutadania la rellevància de la Ciència i la Investigació que es desenvolupa als països del Mediterrani amb especial atenció al paper de la dona en aquesta àrea.

desde hasta
Scheduled Exposicions Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/09/2021 - 22/10/2021