Programació

Exposició ‘Premis ADCV 2024’

CATEGORIA:
Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
10/09/2024 - 17/10/2024
  • L’exposició ‘Premis ADCV 2024’ reunix els 78 projectes guardonats en la VII edició dels reconeixements organitzats per l’Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana.
  • Els millors treballs de disseny realitzats o difosos en la Comunitat Valenciana en els últims dos anys es podran visitar en la Fundación para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana, situada en Las Naves.

L’exposició ‘Premis ADCV 2024’ reunix els 78 projectes guardonats en la VII edició dels reconeixements organitzats per l’Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana. Estos dissenys han sigut seleccionats per un jurat independent d’entre les 476 obres inscrites per la seua excel·lència, qualitat, innovació i generació d’impactes positius en les persones i en el seu entorn.

En el conjunt de peces de la mostra es podran veure els 34 premis ‘Oro’ -15 per a treballs de disseny gràfic i digital; 15, en producte; tres, en espais, i un, en ‘Otras áreas’-; 33 ‘Plata’ -10 per a treballs de disseny gràfic i digital; 17, en producte; cinc, en espais, i un, en ‘Otras áreas’-.

També tenen un lloc destacat en la mostra els ‘Premios Impacto Positivo’, que reconeixen a aquells projectes que contribuïxen, de manera especialment destacable, a la millora de la societat i l’entorn. S’han entregat onze guardons.

Així mateix, l’exposició ret homenatge als tres ‘Premios Honoríficos’, atorgats per votació oberta a la totalitat de professionals, estudis i empreses integrants de l’ADCV: al dissenyador Juan Nava, per la seua ‘Trayectoria Profesional’, a l’empresa de mobiliari Andreu World, en ‘Innovación’ i a l’Arxiu Valencià del Disseny, en la categoria de ‘Entitades’.

La inauguració tindrà lloc el dimarts 10 de setembre, a les 19 hores. L’acte està obert a la participació de totes les persones interessades i inclourà un espai per a l’oci i el networking.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
10/09/2024 - 17/10/2024