Cartell de l'exposició Made In Green Disenyadores per un planeta saludable
Esdeveniments

Exposició “Made in green. Dissenyadores per un planeta saludable”

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/11/2023 - 10/01/2024
  • L’objectiu de l’exposició és mostrar diferents enfocaments del disseny a través de conceptes, productes i serveis que promouen la sostenibilitat; alhora que visibilitzar l’aportació de les dones de la professió.
  • Totes dues qüestions enllacen amb els reptes d’innovació entorn de la missió climàtica València Missions 2030 en la qual treballa Las Naves.

El concepte d’eco disseny i les múltiples aproximacions que recull el denominat disseny verd tenen per objectiu millorar i en la mesura que siga possible reparar, les agressions i la deterioració produïda en l’entorn natural. El compromís amb la naturalesa i la sostenibilitat mediambiental constitueixen al seu torn, un tema de compromís social que ha d’assumir-se per tots els agents involucrats en el sistema econòmic productiu.

L’exposició “Made in green. Dissenyadores per un planeta saludable” presenta una varietat d’enfocaments a través de projectes i productes estretament vinculats a la tasca del disseny, que tracten d’abordar des de la creativitat i amb diferents nivells de complexitat, problemes apressants derivats de la societat de consum, com són l’esgotament dels recursos materials i la saturació del planeta de productes de desfet.

desde hasta
Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Eventos ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/11/2023 - 10/01/2024