Exposicions
Exposició ‘Diseño inclusivo y social. El diseño para las personas y el interés colectivo’
CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
14/12/2021 19:00 - 18/02/2022 00:00
  • L’exposició ‘Diseño inclusivo y social. El diseño para las personas y el interés colectivo’ ha sigut promoguda pel centre d’innovació Las Naves i posada en marxa per l’Escuela Técnica Superior d’Ingeniería del Diseño.
  • La iniciativa s’emmarca dins de l’estratègia Missions València, per a fer de València una Ciutat Compartida.

Aquesta exposició mostra l’activitat del disseny des del seu compromís amb la diversitat, el benestar dels individus i de la societat com a conjunt. El disseny inclusiu i social està vinculat amb la qualitat de vida de les persones i del planeta més que amb els vaivens del mercat.

La mostra presenta, de manera didàctica, un panorama múltiple del disseny com a mediador per a construir un hàbitat més compartit, humà i accessible, on la innovació parteix del projecte responsable amb la inclusió, la millora de les condicions de vida de la diversitat i de la seua relació amb l’entorn. El contingut reuneix una selecció de productes reals i de projectes que mostren múltiples facetes del disseny com a instrument per a integrar a les persones amb limitacions, compartint i creant nous recursos que promouen la innovació per al bé comú.

L’exposició s’organitza en diferents àrees temàtiques que recullen i aproximen els conceptes de “inclusió”, “accessibilitat” i “Innovació social”, identificant algunes de les seues premisses i aportacions.

desde hasta
Scheduled Exposicions Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
14/12/2021 19:00 - 18/02/2022 00:00