Sense categoria

Exposició ‘Fotos pel Canvi’

CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • 13 artistes de prestigi internacional ens plasmen la seua visió del desafiament que suposa el Canvi Climàtic.
  • La inauguració de l’exposició serà el proper 12 de juliol a les 20:00 hores.

Espanya va camí de convertir-se en un gran desert, la ciutat sud-africana de Ciutat del Cap a punt de quedar-se sense aigua per al subministrament a la seua població, en 2020 arribaran 60 milions de refugiats climàtics a Europa i al Nord d’Àfrica, en els últims 30 anys hem perdut tres quartes parts de la capa de gel flotant i la taca de plàstics del Pacífic triplica ja la superfície d’Espanya. Aquesta visió apocalíptica del planeta té un culpable: el canvi climàtic.

El canvi climàtic és real i les activitats humanes són els seus principals causants. Així ho va concloure la Organització Meteorològica Mundial (OMM) i el Programa de les Nacions Unides per al Medi ambient (PNUMA) en 2013.

L’ Observatori del Canvi Climàtic i el centre d’innovació Las Naves presenten una exposició amb fotografies en la qual 13 artistes de prestigi internacional ens plasmen la seua visió del desafiament que suposa el Canvi Climàtic.

Autores/s: Caroline Power, Gregg Segla, Kerstin Langenberger, Georgina Goodwin, Patricia de Melo, Mark Gamba, Xaume Olleros, Olmo Calvo, Eloy ALonso, Miguel Lorenzo, Marc C.Olsen, Paulo Oliveira y Tania Castro.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: