Exposicions
Expo ‘Muestra Arte Sostenible’
CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/10/2021 - 18/11/2021
  • La ‘Muestra Arte Sostenible’ tindrà lloc en Las Naves, centre d’innovació social i urbana de València, i  anirà lligada a la realització de la II Trobada d’Art i sostenibilitat de Sibèria al cap.

És una exposició d’obres d’art sostenible realitzades per 6 artistes de la Comunitat Valenciana que combinen en els seus treballs art i sostenibilitat i que pretenen llançar un missatge i una conscienciació a través de les seues obres.

Il·lustració, fotografia, instal·lacions, música, ecologia, reciclatge, paisatge, naturalesa…

De la mà de Cristian Gil, Rosa Montesa, Nano Pia, Art al quadrat, Jesús Poveda i Chiara Sgaramella ens endinsarem en l’ecosistema de l’art sostenible les intencions del qual són transmetre valors de consum responsable, preservació del medi ambient, canvis d’actituds i polítiques cap a economies circulars i verds a través de l’art potenciant societats més inclusives. L’art ens commou i ens fa replantejar-nos la nostra pròpia existència.

El divendres 29 d’Octubre es realitzarà una taula redona amb els artistes que exposen les seues obres i es complementarà amb taules sobre diferents temàtiques que lliguen sostenibilitat i cultura.

Més informació i programació en www.siberiaenlacabeza.com

 

desde hasta
Scheduled Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/10/2021 - 18/11/2021