Programació

Expo ‘Erótica Techno en la arquitectura valenciana’

CATEGORIA:
Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/03/2021 - 09/04/2021
  • L’exposició s’inaugurarà dijous que ve 4 de març a les 19.00. 
  • És una col·laboració de Las Naves amb la World Design Capital València 2022 per a, des de la innovació, la creació i la reflexió, aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora, tal com marquen les Missions València 2030.

Amb aquesta exposició Las Naves aposta per un projecte innovador que part de l’estudi i l’edició del llibre del mateix nom, on a  través de fotografies, música i altres objectes, s’explora la subjectiva relació eròtica entre l’arquitectura moderna i la música techno valencianes. L’exposició remarca la importància que totes dues arts manifesten en la seua genealogia matemàtica precisa, aquella en la qual el ritme, el patró, la repetició, la sinceritat i la contundència formal defineixen el procés i el resultat.

‘Eròtica techno en l’arquitectura valenciana’ és un projecte de València Capital Mundial del Disseny 2022, ideat pel col·lectiu València Techno Culture, editat per Altre, dirigit i dissenyat per Ricardo Ruíz i Daniel Escobedo, amb textos de Débora Domingo i Mario Montesinos, música d’Alberto Doménech i Soraya Martín i vídeo de Sergi Palau. El seu objectiu és posar en valor dues manifestacions artístiques i patrimonials valencianes a través de les possibles relacions que poden establir-se entre si i una comunicació per canals diferents als habituals.

Las Naves, com a centre d’innovació de l’Ajuntament de València, continua amb la seua col·laboració amb la World Design Capital València 2022 per a, des de la innovació, la creació i la reflexió, aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora, tal com marquen les Missions València 2030.

desde hasta
Scheduled Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/03/2021 - 09/04/2021