Formació
Curs online en Atenció Sanitària basada en Valor – Value Based Health Care  
CATEGORIA:
Formació
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
05/10/2021 - 07/10/2021
  • Activitat formativa organitzada per Las Naves en el marc del projecte europeu ValueCare en col·laboració amb INCLIVA.
  • Les sessions formatives se celebren del 5 al 7 d’octubre de 16h. a 18.15h. Inscripció gratuïta ací.
  • Veure el programa ací.

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, ha organitzat el webinar de Atenció Sanitària basada en Valor amb la finalitat de fomentar el coneixement sobre la importància de tindre un sistema de salut basat en valor.

Aquest webinar va dirigit a professionals sanitaris i organitzacions sociosanitàries que vulguen ampliar els seus coneixements sobre el nou paradigma en la prestació de serveis sociosanitaris que tinga com a finalitat generar valor per als usuaris.

Per a això, l’esdeveniment comptarà amb la presència de professionals de l’àmbit públic i privat del sector soci-sanitari.

Entre altres, participaran representants de l’àrea de l’Hospital Clínic Universitari de València, del centre Deusto Business School, de el Hospital La Fe de València o de l’empresa K-Veloce.

Més informació sobre ValueCare ací.

 

This project (ProjectValueCare) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 875215. The content of this website reflects only ProjectValueCare groups’ views and the European Commission is not liable for any use that may be made of the information contained herein.​

desde hasta
Scheduled Formació Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
05/10/2021 - 07/10/2021