Cartell el taller Biomaterials: Innovació per al futur
Esdeveniments

Xarrades i taller València Disseny Week

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
18/09/2023 - 21/09/2023
  • Els biomaterials i el disseny infantil i simbiòtic seran els temes de tres activitats que tindran lloc a Las Naves entre el 18 i 21 de setembre.
    Formen part de les activitats de la València Disseny Week, organitzada per l’Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana i que compta amb la col·laboració del centre d’innovació.

La València Disseny Week és una iniciativa de l’Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV) que enguany se celebra del 18 al 22 de setembre,  amb l’objectiu de donar visibilitat al disseny valencià, posar en valor el talent existent en aquest sector de la indústria creativa i acostar-lo a la societat.

La programació d’activitats, en diferents punts de la ciutat, inclou la celebració d’un taller i dues xarrades a Las Naves: les tres activitats es duran a terme a la sala Visual, de 18.00 a 20.00 hores, en les següents dates:

Dilluns 18/09: Taller “Biomaterials: Innovació per al futur”, organitzat per Sirope Lab.

Taller on es presentaran els biomaterials com a materials del futur, juntament amb exemples de projectes nous i les seues diverses aplicacions. Els biomaterials poden reemplaçar materials convencionals en la producció d’objectes i projectes innovadors. Amb Sirope Lab, s’exploraran les seues propietats i característiques i es brindarà informació sobre el seu origen sostenible i el seu impacte ambiental positiu.

Inscripció al taller ací.

Dimecres 20/09: Xarrada “Symbiotic Design Academy”, organitzada per Symbiotiv Design Academy.

Presentació de la Symbiotic Design Academy (Acadèmia de Disseny Simbiòtic) que s’especialitza en la creació de cursos a distància de disseny sustentable. La creació d’un framework, que se sosté en la juxtaposició entre el disseny i la biologia, permet ajudar a visualitzar els components necessaris per a assegurar un resultat amigable amb el medi ambient.

Entrada lliure fins a completar aforament.

– Dimecres 20/09: Taller “Tu equipo, más comprometido y motivado”, organitzat per Hecho&Co.

Se t’escapa el Talent en el teu estudi o agència i no saps per què? Des de Hecho&Co. et compartim les claus per a entendre-ho i solucionar-ho a través d’una potent eina: un taller de 4 hores amb el teu equip. Darrere d’aquesta activitat estem professionals del disseny facilitant que les indústries creatives siguen més felices treballant.

Inscripció al taller ací

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Eventos ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
18/09/2023 - 21/09/2023