Sense categoria
6º Trobada Nacional d’Associacions de Disseny
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • Las Naves acull la 6º Trobada Nacional d’Associacions de Disseny (#6ENAD), en la qual col·labora des de la xarxa #ConnectaCultura en la seua línia de suport a les Indústries Creatives i Culturals.
  • La trobada està organitzada per l’ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana) juntament amb la Xarxa Espanyola d’Associacions de Disseny (READ).

La 6º Trobada Nacional d’Associacions de Disseny tindrà lloc els dies 20 i 21 de setembre, sent la segona jornada la que se celebre al centre d’innovació Las Naves. Compta amb la participació de professionals del disseny, representants d’organismes públics, sector empresarial i àmbit acadèmic. El seu objectiu principal és obrir el diàleg i potenciar la col·laboració amb el propòsit de reflexionar sobre el present i planificar el futur, així com aportar solucions a través del disseny a les necessitats socials i econòmiques.

Aquest esdeveniment oferirà un marc on reflexionar i proposar plans d’acció per, entre altres qüestions, potenciar el disseny dins del sistema d’innovació empresarial i de les administracions regionals i nacionals, impulsar la recerca en aquest camp i millorar les competències sobre disseny tant a l’educació general com en els estudis superiors, incloent la formació dels líders i emprenedors del futur.

La imatge gràfica de la trobada ha estat creada per l’estudi de disseny Creatias.

Programa:

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: