logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Pops Marítims

20/05/2017
  • Conciertos
  • Programació

Els amants de la bona música estan d’enhorabona. Al mes de maig retornem y ocupem l’Espai Mutant de Las Naves, que serà l’escenari de cinc inquiets concerts.

Fruit de la col·laboració entre Las Naves Espai d’innovació i creació i la promotora valenciana Pro21cultural es presenta el POPS MARÍTIMS, un festival de petit format que pretén complementar la programació de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims, amb propostes musicals d’alta qualitat “tots els públics”.

El primer disc de col·laboració entre Rosalia, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència de sota coneguda a la producció i al mon de l’experimentació, es presentarà a València sota el nom de Los Ángeles. La proposta de Rosalia & Refree, els quals han treballat amb artistes tan diversos com ara La Fura dels Baus, Chicuelo, Silvia Perez Cruz, Kiko Veneno Lee Renaldo, sobreviu a la corda fluixa del flamenc i l’experimentació.

Pau Vallvé presenta el seu darrer disc doble Pau Vallvé, el 4t de la seua extensa discografia signat sota el seu nom. L’anomena “Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar” fet amb tota la cura de l’autoedió, és un disc doble que marca el punt d’inflexió entre un Pau més íntim i reflexiu i l’altre Pau més elèctric i potent.

Captura de pantalla 2017-05-17 a las 12.55.32

Altres que presenten disc a POPS MARÍTIMS són Anímic (confirmats a Primavera Sound 2017). La qüestió està sobre la taula: el nou disc de Anímic és un canvi, una floreta, una transformació. El fàcil seria dir que s’han passat a l’electrònica i que ja no queda gens dels Anímic als quals tan fàcil resultava imaginar com un grup tocant en el clar lluminós d’un bosc… Però açò seria simplificar massa les coses. En el seu nou àlbum existeixen punyalades de pur techno elèctric i electrificat sobre el cos encara calent del que una vegada va ser la banda. Però el que realment abunda en l’àlbum és l’alternança entre carícia i colp, entre atraure’t per a seduir-te i allunyar-te per a seduir-te més encara, per a crear aqueixa dependència que només sentim quan el que desitgem ens és vedat.

Per una banda, i per acabar d’arrodonir les propostes, els ja ben coneguts Maria Arnal i Marcel Bagés portaran la seva particular visió de modernitat i oralitat. Amb ells la cançó popular sembla acabada de néixer. Per altra banda la proposta macarra dels valencians Cuello, que tanca l’escenari principal d’un cartell modest però brillant, així com el punk cabaret de Las Víctimes Civiles, el pop més fi de Ferran Palau, i la contundent proposta psicodèlica de les alcoianes Júlia, tots tres en format showcase, arrodoneixen aquest inquiet festival.

POPS-CARTELL-canvi2-ok

Event pasat

20/05/2017


Entrades