logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

M i les balenes, de Lupa Teatre

01/01/1970 00:00
  • escena
  • kids
  • Programació

M i les balenes està feta de joguines. De joguines de llanda antigues que funcionen a corda. De titelles amb disseny, tècnica i manipulació diferents, des de l’hiperrealisme al collage. Amb una música creada per un luthier, que juga amb els seus propis instruments inventats. Amb audiovisuals d’animació i uns llums experimentals nascuts entre casseroles i lleteres. I un vestuari que naix d’armaris perduts i oblidats.

Hem volgut recollir diferents creadors amb un ànima propera a la dels més menuts, per la seua curiositat i capacitat de crear nous mons a partir de l’atzar, l’experimentació i la improvisació. Entre tots hem trobat un univers propi, amb les seues particulars lleis i el seu personal caos.

Així, joguines antigues, titelles, música i audiovisual s’uneixen a la paraula, que va des de l’expressió de xicotetes històries (a la manera dels contes il·lustrats) fins als sorolls. I on el món de la màgia –en este cas, amb resultats desastrosos – va més enllà dels coneguts trucs. El mag Houdini, el dadaisme, Alfred Jarry i la patafísica, les animacions de Jan Svankmajer i Sylvain Chomet, les teories socials de Bob Black, o els il·lustradors Shaun Tan o Turkowski han sigut, entre d’altres, alguns dels nostres referents…

“Truna es un luthier electrónico, constructor de artefactos sonoros y virtuoso del chelo. Sus instrumentos inventados glosan ahora el espectáculo de Lupa Teatre M i les balenes, una defensa del juego frente al trabajo firmada por Guada Sáez y Xavi Puchades” (Valencia Plaza)

M I LES BALENES2015

Data: diumentge 24 de maig

Hora: 12:00

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Preu: Entrada anticipada: 5 euros. Entrada en taquilla: 7 euros

Event pasat


Entrades