logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Estalvia energia amb “El Marítim Innova”

09/07/2020 17:00-09/07/2020 18:30
  • Energia
  • Programació

 

Estalvia energia amb “El Marítim Innova”
Com tindre una casa més sostenible i eficient

  • Esdeveniment per a veïns o veïnes de Poblats Marítims que han demostrat tindre sensibilitat per l’eficiència energètica en la seua llar.
  • Els participants aprendran com estalviar en les  factures de llum i gas d’una manera fàcil i amb l’assessorament de l’equip “El Marítim Innova”.
  • L’esdeveniment online se celebrarà el 9 de juliol a les 17h. Inscripció gratuïta ací 

Totes les persones veïnes de Poblats Marítims poden aprendre a com estalviar energia a la seua casa participant en la iniciativa “El Marítim Innova”, emmarcada dins del projecte europeu MAtchUP.

Gràcies a uns sensors instal·lats en el domicili, s’obtindran dades sobre el consum elèctric, de gas, temperatura i humitat interior. Tota la informació sensoritzada podrà ser consultada per l’usuari a través d’una app i a més podrà aprendre a com millorar el seu consum gràcies a un assessorament personalitzat i professional.

Durant l’esdeveniment que s’emetrà per streaming, les entitats implicades donaran a conéixer com es pot participar en el projecte, quines són les vies habilitades per a informar-se, quins són els beneficis mediambientals i econòmics que pot obtindre l’usuari participant, en què consistirà la instal·lació dels sensors i moltes més qüestions d’interés.

L’emissió en directe es podrà veure a través del canal de Youtube de LAS NAVES (https://www.youtube.com/lasnavesinn)

Programa e inscripció ací 

Més informació “El Marítim Innova” ací 

Més informació del projecte MAtchUP ací 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

Event pasat

09/07/2020 17:00

09/07/2020 18:30