logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

DREAMERS 2.0

10/09/2020-10/10/2020
  • Cultura
  • Programació
  • L’exposició col·lectiva ‘Dreamers 2.0’ del Festival 10 Sentidos 2020 mostra, a través de la plàstica i noves eines que usen artistes joves, el món en el qual viuen.
  • S’inaugurarà el 10 de setembre a les 19.00 hores en Las Naves.

Dins del Festival 10 Sentidos, Las Naves acollirà l’expo ‘Dreamers 2.0’ per a mostrar com les i els artistes més novells veuen el món en el qual viuen (i el que desitgen) utilitzant la plàstica i les noves eines de les quals disposen.

Inspirada en Soñadores, el lema del festival enguany, i alhora en la pel·lícula de Bernardo Bertolucci que retrata els disturbis ocasionats per les revoltes juvenils de maig del 68, aquesta mostra destaca l’obra d’una selecció d’artistes estudiants de diferents titulacions de Màster de la Universitat Politècnica de València.

A través de plantejaments formals entorn del moment social, polític, cultural, econòmic i ambiental que estem vivint, Dreamers 2.0 té com a objectiu ser altaveu de la joventut i els seus somnis. De com, elles i ells, plantegen el futur més pròxim.  Sense un itinerari marcat, Dreamers 2.0 convida al públic a decidir quina experiència sensitiva vol viure d’una manera única i exclusiva en cada cas. Totes i tots els espectadors poden endinsar-se a la sala i evocar una exposició diferent respecte a la resta d’assistents, però també en relació amb un mateix cada vegada que es visita.  

Comissariada per Cristina Chumillas, l’expo s’inaugurarà el 10 de setembre a les 19.00 hores i estarà en Las Naves fins al 10 d’octubre de 2020. 

INAUGURACIÓ:
A causa de la situació creada pel Covid-19, i el consegüent límit d’aforament, la inauguració tindrà lloc en 4 passes de 30 minuts  cadascun per a poder complir amb la normativa. Reserva la teua entrada! 

10/09/2020

10/10/2020

Las Naves


RESERVA ENTRADA PER A LA INAUGURACIÓ