logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Camilla Miraudo (Responsabilitat Social)

30/01/2020
  • Col·lab
  • Mentorització

Sóc Camila Miraudo i vaig nàixer i em vaig criar a Itàlia, encara que fa deu anys em vaig mudar a València. En relació a la meua formació, sóc politòloga especialitzada en relacions internacionals. Vaig continuar formant-me en cooperació al desenvolupament i, com les meues inquietuds anaven creixent en comptes de disminuir, vaig anar acostant-me a l’economia, buscant alternatives al model actual. 

Com en un trencaclosques vaig anar afegint peces a la meua professió/passió i vaig començar a dedicar-me a la responsabilitat social empresarial, a l’economia del bé comú i a la innovació social. Actualment sóc consultora de RSC i Economia del Bé Comú i, al mateix temps, responsable de cooperació internacional en una associació.

QUINA TASCA DESENVOLUPEM EN COL·LAB? 

En Col·lab acompanye a les entitats perquè desenvolupen una visió ètica i uns valors empresarials, així com perquè siguen responsables, tant a nivell intern com de cara a la societat. També assessore les empreses que formen part dels programes Col·lab sobre les diferents eines de mesurament i de certificació perquè cadascuna trobe la que millor s’acoste a la seua missió i objectius.

QUIN ÉS L’OBJECTIU QUE VOLEM COMPLIR FORMANT PART DE COL·LAB?

És molt motivant, gratificant i, alhora, una gran responsabilitat, mentoritzar persones talentoses que estan desenvolupant projectes creatius i innovadors. Ser part de l’equip de professionals de Col·lab és l’oportunitat de veure i fer créixer València com a ciutat sostenible i innovadora.