logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Exposició ‘PAN’

16/10/2020-05/12/2020
  • Agroalimentació
  • Cultura
  • Programació
  • Gregg Segal i David Segarra ens ofereixen dos retrats del món de l’alimentació completament diferents i ens conviden a reflexionar a través de les seues imatges.
  • PAN és una mostra a dues mirades, una global i una altra local, on reflexionem sobre l’alimentació en el món i en el nostre entorn més pròxim.

La Organització de Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) celebra el 16 d’octubre el Dia Mundial de l’Alimentació, una data per a conscienciar i promoure campanyes que ajuden a garantir una alimentació suficient i nutritiva per a totes les persones.

L’informe publicat enguany per la FAO ratifica l’augment gradual de la fam i la subalimentación crònica des de 2014, i que ha aconseguit la xifra de 690 milions de persones en 2019.

La pandèmia de COVID-19 ha intensificat les causes de vulnerabilitat i les deficiències dels sistemes alimentaris mundials, i encara que encara és massa prompte per a avaluar les repercussions, l’informe de la FAO estima que, com a mínim, altres 83 milions de persones puguen començar a passar fam.

PAN és una mostra a dues mirades, una global i una altra local, on reflexionem sobre l’alimentació en el món i en el nostre entorn més pròxim.

Enfrontem les conseqüències de la globalització, que altera la nostra relació amb el menjar, als nostres costums mediterranis i com, en el cas concret de València, entenem el menjar sota el prisma i privilegi de comptar amb l’horta valenciana, recentment declarada patrimoni agrícola de la humanitat per l’ONU.

Gregg Segal i David Segarra ens ofereixen dos retrats del món de l’alimentació completament diferents i ens conviden a reflexionar a través de les seues imatges.

16/10/2020

05/12/2020


RESERVA ENTRADA PER A LA INAUGURACIÓ