logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

CURS “DRET A l’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I SALUDABLE”

07/09/2020-30/09/2020
  • Agroalimentació
  • Estrategies de ciutat
  • Programació
  • El curs de formació online “Dret a l’alimentació sostenible i saludable” s’emmarca en una campaña que està impulsant l’Ajuntament de València.
  • Hi haurà una jornada presencial el 30 de setembre a Las Naves que marcarà el final del curs. El període per a fer la preinscripció està obert fins al 10 de juny.

En el marc del Consell Alimentari, des de l’Ajuntament de València s’està impulsant una campanya de Dret a l’Alimentació Saludable i Sostenible. Dins d’aquesta campanya es realitzarà un curs específic per a València, la jornada presencial del qual el 30 de setembre serà a Las Naves. 

Es tracta d’una col·laboració entre la Red de Ciudades por la Agroecología i el Consell Alimentari Municipal. L’objectiu del curs és oferir eines i experiències en l’àmbit de l’alimentació sostenible, la inclusió social i la salut. 

El període de formació en línia durarà tres setmanes, des del 7 de setembre al 29 de setembre. Una vegada finalitzada la formació online se celebrarà una jornada presencial com a tancament del curs el dia 30 de setembre a Las Naves. En ella es podran plantejar i avaluar propostes de manera col·lectiva a partir dels continguts i debats que hagen sorgit en la primera part.

La participació en el curs de formació està oberta a totes les entitats del Consell Alimentari Municipal, tant el personal tècnic com les persones socials o voluntàries d’elles. 

A més, les entitats del CALM que, per la naturalesa i continguts del curs, vulguen recomanar la participació d’altres persones o entitats que no formen part del mateix podran fer-ho sempre que es justifique un treball previ o una intenció de realitzar activitats o iniciatives relacionades amb el curs. 

El període per a fer la preinscripció està obert fins al 10 de juny. 

07/09/2020

30/09/2020


Preinscripció gratuïta