Crida a participar en comunicacions en la SEE2024 XIII Conferència Bienal i III Trobada de Professionals d’Avaluació de Polítiques Públiques

8 de juliol de 2024
CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB

El centre d’innovació València Innovation Capital acollirà els dies 28 i 29 de novembre dos dels esdeveniments més importants que reunixen els i les professionals de l’avaluació de polítiques públiques de España. Es tracta de la SEE2024 XIII Conferència Biennal Internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques i de la III Trobada de Professionals d’Avaluació de Polítiques Públiques, impulsada des d’Avalua·lab, el Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques de València Innovation Capital.

En esta ocasió, tots dos esdeveniments s’unifiquen per a maximitzar el seu impacte. Com a novetat, a més, el programa preveu la presentació de comunicacions a més de les conferències, diàlegs i tallers.

Per això, les organitzacions impulsores d’este esdeveniment fem una crida a les persones que treballen en el camp de l’avaluació de les polítiques públiques a presentar les seues investigacions, ferramentes i experiències pràctiques relacionades amb esta àrea d’estudi, l’avaluació de les polítiques públiques.

Una vegada seleccionades les propostes, el comité organitzador distribuirà les rebudes en diferents sessions segons el tema de cadascuna. L’enviament de les comunicacions s’haurà de fer a través d’este FORMULARI entre el 8 de juliol i el 6 de setembre.

L’acceptació de les propostes serà comunicada individualment a les persones interessades mitjançant mail entre el 9 i el 13 de setembre. En el cas que la proposta siga acceptada, se’ls remetrà un model de PPT que serà el que hauran d’utilitzar per a desenvolupar les seues respectives presentacions en este esdeveniment.

La publicació del programa definitiu de l’esdeveniment en el que s’inclouran les comunicacions seleccionades es realitzarà entre l’1 i el 4 d’octubre.

COMPARTEIX:
TW - FB